Pagina's

 Jas Zaful | Top Gamiss | Rok Primark | Tas YoShop | Laarzen Modemusthaves | Bril NewChic
Op een zonnige dag maakte ik deze outfitfoto's met Brian. Eindelijk weer eens een lente-lookje. Ik draag hier een lange jas van Zaful. Ik vind deze jas echt te gek. De kleur vind ik heel chic en hij matcht goed bij mijn rokje van de Primark. Dit rokje was echt een koopje. Volgens mij heb ik 'm destijds voor drie euro gescoord. Geen geld! En
wanneer je 'm leuk weet te combineren, ziet hij er helemaal niet goedkoop uit. Daarom wilde ik 'm combineren met een wat chiquere top. Deze kanten top van Gamiss is deel van een twinset. Er hoort eigenlijk een rok bij van hetzelfde materiaal, maar ik combineer de twee losse items graag met andere kledingstukken. Om de look af te maken draag ik mijn over de knie laarzen van Modemusthaves, mijn tas van YoShop en mijn zonnebril van NewChic. Wat vind jij van deze look? Laat het mij weten door een reactie achter te laten.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen