Pagina's

Het is officieel zomer. Dat is te merken, want de temperatuur stijgt. Misschien heb jij al een tripje naar het strand op de planning staan of heb je een tropische zonvakantie voor de boeg. Speciaal voor deze mooie zomerdagen zet ik zeven beach essentials op een rij. Zo weet je precies wat je nog in moet slaan en ben jij ready to go to the beach. 

1. Een strandtuniek is een ontzettend handig item voor naar het strand. Deze kun je over je bikini of badpak dragen. Lekker luchtig en makkelijk uit en aan te trekken.

2. Natuurlijk een zonnebril! Dit heeft geen verdere uitleg nodig. Behalve dat je met het zonnen uit moet kijken dat je niet aan het einde van de dag de afdruk van je bril op je gezicht hebt staan.

3. Een strandtas. Het handigste is een grote tas, waar je al je benodigdheden in kan doen, maar ook een tas die tegen een stootje kan. Daarnaast is een tropisch printje natuurlijk een must.

4. Een jumpsuit is ook een ontzettend leuk kledingstuk voor op zomerse dagen. Lekker luchtig en vaak verkrijgbaar in allerlei zomerse prints.

5. Natuurlijk een bikini! Want met zulke hoge temperaturen wil je natuurlijk de zee of het zwembad in. 

6. En dat kan natuurlijk ook in een badpak! Hoe leuk is dit bordeaux rode exemplaar?!

7. Een strandjurkje. Net iets zwieriger dan de jumpsuit, maar net zo makkelijk. Ook deze kan je snel aandoen over je bikini of badpak.

Ben jij nog op zoek naar leuke strandkleding? Neem dan eens een kijkje op LASCANA.nl en laat in een reactie weten wat jouw favoriete beach item is.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen