Pagina's

WISHLIST BIKINI'S & BADPAKKEN


De zomer staat voor de deur. Ben jij er ook zo aan toe? Zelf kan ik er niet op wachten. Stranddagen, barbecuen, lange zomeravonden... Heerlijk! Zomer betekent ook dat je bikini of badpak weer uit de kast mag. Ben jij, net als ik, ook toe aan nieuwe badmode? Hierboven heb ik een aantal leuke bikini's en badpakken voor je op een rij
gezet. Voor ieder wat wils!

Wil jij opvallen op het strand? Dan is een knal kleurtje iets voor jou! Wat vind je bijvoorbeeld van de knalgele of de knalroze bikini? Ook opvallend is een gezellig printje. Wat dacht je van de aztec-print of de zwart-wit gestreepte exemplaren?  Zoals je ziet is de gestreepte variant er ook in de vorm van een badpak. Badpakken hoeven absoluut niet saai te zijn. Ook in een badpak kan je de show stelen op het strand. Toch liever een minder opvallend exemplaar? Dan kun je gaan voor het bordeaux rode badpak. 

Mijn persoonlijke favoriet is de bikini met de aztec-print, in het midden op de onderste rij. Stiekem vind ik ook de knalgele bikini erg leuk, maar oef, dat moet je wel durven. Welk exemplaar is jouw favoriet? Laat het mij weten door een reactie achter te laten!

De bovenstaande bikini's en badpakken zijn van de webshop LASCANA. Zelf een kijkje nemen naar de badmode van LASCANA? Klik dan hier.  Ben je niet op zoek naar een badpak of bikini, maar juist naar een tankini? Klik dan hier.  

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen