Pagina's

JAS GAMISS | SLAY TRUI ROSEGAL | BROEK DRESSLILY | SCHOENEN NIKE | TAS FOLLOW FASHION
Jongens, waar blijft het zomerse weer? Ik snap er niks van hoor. Het is al mei en nog steeds stervenskoud buiten. Een voordeel: ik kan mijn faux fur jasjes nog blijven dragen. Dus dat doe ik dan ook. Hier weer eens een all black look op mijn blog. All black looks blijven bij mij favoriet. Simpel, maar altijd goed. Naast mijn faux fur jasje,
draag ik hier mijn nieuwe trui, met het woord 'slay' erop. Ook draag ik mijn nieuwe broek. Deze broek heeft veters van boven tot onder. Een super grappig detail! Hieronder draag ik mijn zwarte Roshe Runs. Ook zo'n gevalletje: altijd goed. En daar is ie weer: mijn favoriete zwarte tas van Follow Fashion. Ik kan niet anders zeggen dat dit weer een typisch lookje voor mij is, maar wel met een aantal leuke nieuwe items die ik jullie graag wilde laten zien. 

Wat vind jij van deze outfit? Laat het mij weten door een reactie achter te laten.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen