Pagina's


Er zijn twee grote trends gaande op dit moment. De eerste trend is er een die je veel zal gaan zien in de lente en de zomer: de off shoulder top. Dit is een top waarbij je schouders niet bedekt zijn. Dankzij een elastieken band kruipt de top niet omhoog. De tweede trend is er een die je juist nu al erg veel ziet: de choker. En hoe leuk is het
om deze twee trends te kunnen combineren?

Graag demonstreer ik jullie mijn nieuwe top. Dit is een off shoulder top met een zwart-witte streep. Bij de top komt een choker met hetzelfde streepje. Ik vind dit echt een superleuk topje. Ik kan niet wachten om deze top veel te gaan dragen als het wat warmer weer wordt.


Jullie weten dat ik het erg leuk vind om webshops die ik ontdek met jullie te delen. Deze top komt ook van een webshop die ik kort geleden heb ontdekt. De webshop heet Yoins.com. Een webshop met ontzettend veel leuke kleding en ook nog voor een lage prijs. Deze off shoulder top kostte namelijk minder dan tien euro. Een koopje toch?

Wat vind jij van deze trends? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen