Pagina'sThere's a new shop on the web! En niet zomaar eentje. LASCANA, een webshop voor lingerie, badkleding en strandmode, is live. Ik ben ontzettend enthousiast over deze webshop en daarom wil ik dit nieuws heel graag met jullie delen. Want welke vrouw houdt er nou niet van mooie lingerie? Ik in ieder geval wel.


De slogan van LASCANA is meteen hét statement van dit merk: ‘It’s a woman’s world’. Daar kunnen wij vrouwen natuurlijk alleen maar achter staan. Wat ik zo leuk vind aan deze webshop is dat ze hele mooie merken verkopen, maar voor een betaalbare prijs. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat mijn lingerie van goede kwaliteit is, vooral bij bh's. Laatst schreef ik over mijn nieuwe Calvin Klein bralette, waar ik erg enthousiast over ben. Laten ze het merk Calvin Klein nou ook bij LASCANA verkopen. Maar ze verkopen nog veel meer mooie merken zoals Nuance, Triumph, Vivance en het eigen merk LASCANA.

Wat vind jij van de nieuwe webshop LASCANA? Laat het weten door een reactie achter te laten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen