Pagina's


Als je mij op Instagram volgt, dan weet je dat ik gek ben op sneakers. Als je mij niet op Instagram volgt, doe dat dan nu (@tarastokdijk). Grapje! Een van mijn favoriete sneakermerken is Adidas. Hoog op mijn verlanglijstje stond een paar hele witte sneakers. Deze heb ik nu eindelijk in mijn bezit! Ik heb namelijk de Adidas Tubular
Runners aangeschaft. Deze zie je hierboven. Een fijne toevoeging aan mijn sneakercollectie die ik graag even met jullie wil delen. 

Ik heb deze sneakers besteld op OTTO.nl. Op deze webshop verkopen ze een heleboel Adidas producten. Klik hier om deze te bekijken. Ik heb uiteindelijk voor de Tubular Runners gekozen, maar ik heb nog lang getwijfeld tussen deze en de witte Adidas ZX Flux die je hieronder ziet. Hieronder zie je ook de Adidas ZX Flux in het grijs, deze vind ik ook heel erg gaaf. Links zie je de Adidas Tubular Viral W. De drie sneakers hieronder zijn ook te koop bij OTTO en staan hoog op mijn verlanglijstje.

Ik ben blij dat ik toch voor de Adidas Tubular Runners heb gekozen. Ze zijn qua kleur en model precies wat ik zocht en ze lopen heel fijn. Ook had ik ze na een halve week al in huis. Wat vind jij van deze sneakers? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen