Pagina's

Wat is het de laatste weken ontzettend koud in het land! Ik heb helemaal niks met deze lage temperaturen en daarom zoek ik over een paar weken de zon weer op. Heb jij geen zonvakantie op de planning staan en moet je de kou daarom maar zien te overleven? Geen paniek! Je hoeft er niet uit te zien als een Eskimo om lekker warm
gekleed te zijn. Gelukkig is de faux fur jas een heus trend item! Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot fan van deze trend. In mijn laatste outfitpost draag ik mijn zwarte faux fur jasje en toevallig heb ik laatst een grijs exemplaar besteld. Mocht jij minder voorzien zijn in verschillende exemplaren, dan kun jij je laten inspireren door deze wishlist. 

Hieronder zie je een aantal leuke varianten. Ga jij voor veilig en kies je de zwarte? Of durf jij voor de panterprint te gaan? Mijn drie favorieten vind je hieronder, met op de eerste plaats het zwart witte jasje. Ik vind deze echt heel gaaf! Ik zou het jasje combineren met een zwart leren broek, mooie zwarte boots of mijn zwarte Nikes. De jasjes die je hier ziet zijn allemaal van OTTO. Klik hier om de jassen van OTTO online te bekijken. Welke jas zou jij wel willen hebben? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen