Pagina's


Laatst plaatste ik deze drie foto's met mijn nieuwe Calvin Klein bralette op Instagram. Hier kreeg ik onwijs veel reacties op, onder de foto's en in privé berichten, met vragen over de bralette. Omdat de bralette zo populair is en ik er veel vragen over kreeg, leek het mij leuk om hier een blogpost over te maken.

De bralette van Calvin Klein is op veel websites en in verschillende winkels te koop, maar ik heb 'm besteld op de website van OTTO. OTTO verkoopt de bralette in het wit, zwart en grijs en in maat XS tot en met L. Klik hier om naar de productpagina te gaan.

Deze bralette van Calvin Klein is erg populair geworden door verschillende sterren die ermee op social media verschenen. Onder andere Justin Bieber en Kendall Jenner lieten trots hun 'Calvins' zien. Naast dat de bralette erg populair is, zit hij ook nog eens erg lekker. Hij is erg stretchy, dus hij sluit goed aan, maar er zit geen beugel in. Dat maakt de bralette erg comfortabel. Wat vind jij van de Calvin Klein bralette? Laat het mij weten door een reactie achter te laten.


OTTO verkoopt nog veel meer mooie lingerie. Nieuwsgierig? Klik hier2 opmerkingen:

  1. Oh wauw, echt een leuke bralette! Snap wel dat je er veel vragen over kreeg haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er super en comfortabel uit! Nice!

    BeantwoordenVerwijderen