Pagina's

JAS ZAFUL.COM | TRUI ZAFUL.COM | JEANS ZARA | SCHOENEN SACHA | TAS FOLLOW FASHION
Tijd voor een herfstige outfit. Hoewel ik eigenlijk niet zo'n fan ben van dit seizoen (zodra het kouder is dan 10 graden verlang ik alweer naar de zomer) vind ik het perfect weer om mooie foto's te maken. De oranje en gele blaadjes in de bomen en op de straten zien er zo mooi uit! Hier hoort natuurlijk wel een lekker warme outfit bij.
Ik heb gekozen voor een lange zwarte jas en een grijze trui. Deze komen allebei van de webshop Zaful.com. Dit vind ik een super leuke webshop. Ze verkopen mooie kleding voor kleine prijsjes. De trui vind ik gaaf omdat hij een cut-out bij de hals heeft, zodat het lijkt alsof je een bijpassende choker bij de trui draagt. Daarnaast draag ik een witte broek van Zara, met daaronder witte sneakers van Sacha. De tas die kennen jullie al, mijn favoriet, van Follow Fashion. Wat vind jij van deze outfit? Laat het mij weten door een reactie achter te laten.3 opmerkingen: