Pagina's


 ZONNEBRIL FOLLOW FASHION | T-SHIRT DRESS OTTO | LAARZEN MODEMUSTHAVES
Een tijdje geleden plaatste ik een outfitpost waarin ik een zogeheten t-shirt dress droeg. Of terwijl: een t-shirt met de lengte van een jurk. Dit item is nu erg on trend en ik vind de t-shirt dress echt onwijs cool. Vandaar dat ik super blij ben met mijn nieuwe exemplaar. Dit exemplaar is van Adidas en heb ik geshopt bij OTTO. Bij OTTO
verkopen ze nog twee andere hele gave t-shirt dresses van Adidas, maar ik besloot te gaan voor deze zwarte. Ik vond deze het leukst om dat ik houd van een minimalistische stijl en omdat deze helemaal zwart is, op het logo na, past dit er goed bij. Ik combineer de t-shirt dress met mijn zwarte over de knie laarzen. Dit vind ik de leukste manier om een t-shirt dress te dragen en je benen blijven hierdoor lekker warm. Zo kun je de t-shirt dress ook in het najaar dragen. Ik heb de look compleet gemaakt met mijn zonnebril van Follow Fashion. Wat vind jij van deze outfit? Laat het mij weten door een reactie achter te laten.

Bij OTTO shop je de nieuwste collectie van Adidas. Ben je benieuwd? Klik dan hier. 

1 opmerking: