Pagina's

Zolang mogelijk heb ik geprobeerd het zonnig en zomers te houden op mijn blog. Maar helaas, de zomer komt nu echt aan zijn einde en dat betekent: herfst! Een subtiele omschakeling vond ik niet nodig. Mijn eerste blogpost in de herfst is er gelijk een over dikke jassen. Want ja, zodra de temperatuur buiten daalt is een jas die je warm
houdt wel zo fijn. Mocht je helemaal in de war zijn van de plotselinge overgang van zomer naar herfst en weet je totaal niet wat je nu aan moet of moet kopen: bij deze bied ik inspiratie! Ik zet een specifieke jassensoort in het zonnetje (om het bij termen over het weer te houden) namelijk de parka.

De parka heb je, zoals je hierboven ziet, in allerlei soorten en maten. Zo zie je hem vaak in het kaki en andere groentinten, beige, zwart, wit en bruin. Het fijne aan de parka is dat hij lekker groot hoort te zijn. Hij mag dus een beetje oversized zijn. Daarnaast heeft de parka vaak een capuchon met (neppe!) bontkraag en hij is meestal ook lekker wollig van binnen. Alles om je lekker warm te houden. Mocht je nou bang zijn dat de parka te lomp oogt, dan kun je er eentje met een koord bij de taille nemen, zodat je de parka zelf kunt tailleren.

De parka's die je hierboven ziet zijn van OTTO. Klik hier om deze parka's te bekijken op de website. Welke van de bovenstaande parka's is jouw favoriet? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen