Pagina's

LEREN JASJE ZAFUL | TOP PRIMARK | ROK PRIMARK | SCHOENEN NIKE | BRIL SACHA
Hoe cool is dit leren jasje? Ik vind 'm echt mega cool en kon dus ook niet wachten om deze aan jullie te laten zien. Toen ik dit jasje binnen kreeg heb ik er zo snel mogelijk foto's mee gemaakt, om deze op mijn blog te kunnen plaatsen. Ik pakte bij de fotosessie nog even wat laatste zomerse zonnestralen mee, want wow, het is best mooi
weer voor eind september! Maar goed, terug naar het jasje. Het jasje heb ik besteld bij Zaful. Zaful is een webshop met super leuke kleding voor hele kleine prijsjes. Toen ik dit jasje op hun webshop zag werd ik gelijk verliefd. Ik heb natuurlijk al meerdere leren jasjes in mijn bezit, maar deze vind ik zo cool door de witte sterren op de mouwen en de tekst op de rug. Dit maakt het jasje echt uniek. Leren jasjes worden natuurlijk door veel vrouwen gedragen, maar met een opvallend exemplaar als deze loop je er toch net even iets anders bij! Het jasje valt kort en is daarmee vooral geschikt voor in de lente of in de nazomer. Ik heb het jasje hier gecombineerd met een zwarte leren rok. Deze rok match mooi bij het jasje omdat ze allebei zilveren ritsen hebben. Hierbij draag ik een zwarte top met kant, om een sexy twist te geven aan de stoere look. Daar onder draag ik mijn zwarte Nike Roshe Runs. Een zonnebril met spiegelglazen kon bij deze stoere look natuurlijk niet ontbreken. Wat vind jij van deze outfit? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 1 opmerking:

  1. Wat een gaaf jack!!! Love it!
    xx Fre
    http://fablefrique.com/snake-skin-ankle-boots/

    BeantwoordenVerwijderen