Pagina's


ZONNEBRIL FOLLOWFASHION | WAISTCOAT GAMISS.COM | BROEKJE H&M |
LAARZEN MODEMUSTHAVES
Vandaag staat er weer een zomerse outfitpost op het programma! Hopelijk is dit nog niet de laatste van het seizoen. Hier draag ik mijn nieuwe kaki groene waistcoat. Ik ben gek op waistcoats omdat ze een look afmaken, zoals een mooie jas dat kan doen, maar ze zijn wel luchtig. Ze kunnen dus ook prima op warme dagen gedragen
worden, zoals ik hier doe. Deze waistcoat komt van gamiss.com. Ik vind vooral de kleur heel tof. Daarnaast kun je door het koord de taille accentueren en heeft deze precies een mooie lengte. Ik draag bij deze waistcoat een zwarte top en zwarte shorts. Hieronder draag ik mijn zwarte over de knie laarzen, die jullie al vaker voorbij hebben zien komen. Een echte eyecatcher bij deze look is de zonnebril met de knalblauwe glazen. Wat vinden jullie van deze look? Laat het mij weten door een reactie achter te laten.  


2 opmerkingen: