Pagina's


Ik ben net terug van vakantie! Met mijn familie ging ik naar São Miguel, een van de eilanden van de Portugese Azoren. Het leek mij leuk om deze vakantie even kort samen te vatten in een blogpost en mijn foto's met jullie te delen! Ik heb er namelijk een heleboel gemaakt. De bovenstaande foto vind ik de coolste foto van deze vakantie.
Hier zit ik letterlijk in de wolken. Deze foto is gemaakt tijdens een eilandtour, waarbij we telkens kort stopte bij mooie uitzichtpunten.

De foto's hieronder (v.l.n.r.) zijn gemaakt in Ponta Delgada. De eerste foto is een van de mooie gebouwen van Ponta Delgada. Dit soort kerkjes waren er op het eiland veel. Op de tweede foto zie je nog iets wat ze in Ponta Delgada veel hebben: leuke patroontjes op de straten. Dit sterrenpatroon vond ik heel cool. Op de rechter foto zie je een fantastisch toetje dat ik op een avond nam: een crêpe met ijs en chocoladesaus. Ook de foto hierboven is gemaakt tijdens de eilandtour op zo'n mooi uitzichtpunt. Tijdens de eilandtour reden we in het voertuig dat je hieronder ziet, de Big Truck. Een enorm voertuig dat over allerlei steile bergweggetjes naar mooie plekken reed. Ernaast zie je een cocktail, een strawberry margarita. Cocktails zijn nogal vaak gedronken tijdens deze vakantie. Rechts zie je een foto bij het zwembad van het hotel, waar ik ook een heleboel dagen heb doorgebracht.Op de foto hierboven dronk ik een fruitsapje uit een ananas! Tropischer dan dat kun je het niet krijgen, toch? Linksonder is mijn avondeten te zien van de laatste avond in Ponta Delgada, sushi! Wat een geluk dat er gewoon een sushirestaurant in het stadje zit! Daar hebben we meerdere keren gegeten. De laatste twee foto's zijn weer schaamteloze poolday foto's. Want ja, dit was nou eenmaal de helft van de tijd mijn uitzicht! Ik ben erg benieuwd hoe jullie zomer is en waar jullie op vakantie zijn geweest of nog gaan! Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 


2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen dat jij ook op de Azoren bent geweest! Ik was hier ook 1,5 maand geleden! Sete Cidades is mooi he? Zie dat jij hier ook bent geweest. Tof! Heb er zelf ook al 2 vlogs over geschreven en een video van gemaakt. :D

    BeantwoordenVerwijderen