Pagina's

FAUX FUR GILET H&M | T-SHIRT DRESS SHEIN.COM | LAARZEN MODEMUSTHAVES
Vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete outfits van dit seizoen zien. Deze outfit bevat een t-shirt dress, een t-shirt met de lengte van een jurk. Ik vind dit een super leuke trend, omdat het stoer staat, maar toch vrouwelijk is en omdat het lekker comfortabel zit. Ik draag hier een t-shirt jurk van SheIn.com. Ik vind dit exemplaar erg leuk
omdat hij stoer is en precies de goede lengte heeft. SheIn.com heeft op dit moment free shipping, dus dat lijkt mij een mooi moment om te gaan shoppen! Om de look iets minder simpel te maken heb ik gekozen om er een faux fur gilet over te dragen. Ik draag bij deze look mijn laarzen van Modemusthaves die over de knie komen. Zo ben ik iets warmer gekleed. Wat vind jij van deze look? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen