Pagina's

                                                    BIKINI TWINKLEDEALS | ZONNEBRIL SACHA
Eind juni ben ik een week naar Tenerife geweest. Daar heb ik genoten van zon, zee, een prachtige omgeving en het zwembad bij ons hotel. Voordat ik naar Tenerife ging, heb ik een paar nieuwe bikini's en badpakken ingeslagen, waaronder de bikini die je op deze foto's ziet. Deze bikini heb ik vrij goedkoop kunnen aanschaffen op
Twinkledeals.com. Deze site is vergelijkbaar met het bekendere AliExpress. Op dit soort sites kun je lekker goedkoop zwemkleding kopen. Je moet alleen wel goed op de maten letten, vaak vallen de bikini's veel kleiner. Bij deze bikini droeg ik een zonnebril van Sacha. Ik vind deze heel gaaf, omdat deze een spiegeleffect heeft. Wat vind jij van deze zwemlook? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 

1 opmerking: