Pagina's

CROP TOP H&M | HIGH WAISTED SHORTS PRIMARK
Eind juni ging ik op vakantie naar Tenerife. Het was daar ontzettend warm, op de laatste dag zelfs 35 graden! Nou bestaan de outfits die ik jullie op mijn blog laat zien vaak uit looks compleet met lange broeken, jassen en hoeden, maar nee, daar was het veelte warm voor! Daarom dit keer een outfitpost met slechts twee
kledingstukken: een crop top en een high waisted shorts. In dit soort outfitjes kun je mij uittekenen wanneer ik op vakantie ben. Ik heb een hele boel crop tops, in allerlei soorten en kleuren. Deze combineer ik vaak met een rokje of een high waisted shorts. Hier draag ik een simpele grijze crop top van H&M met een korte broekje van Primark. Wat vind jij van deze outfit? En wat draag jij op zulke warme zomerdagen? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 
Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen