Pagina's

THE YELLOW SKIRT                     JAS NEW LOOK | TOP LIGHTINTHEBOX | ROK H&M | LAARZEN MODEMUSTHAVES
Het is alweer 1 juni. Wat vliegt de tijd. De zomer komt eraan en dit vraagt om zomerse kleuren. Dit knalgele rokje is toch wel een van mijn meest kleurrijke kledingstukken. Om dit rokje goed tot zijn recht te laten komen heb ik het gecombineerd met een zwarte top. Deze top heeft een leuk doorschijnend effect bij de mouwen en de hals. Bij
de col is de stof niet doorschijnend waardoor je een soort choker effect krijgt. Deze top heb ik online besteld bij Lightinthebox. Ik draag hierbij mijn lange zwarte jas en hoge laarzen. Deze hebben jullie al vaker voorbij zien komen. De leuke locatie, bij Delfshaven in Rotterdam, is weer uitgekozen door Linda. Check ook haar blog voor haar foto's die hier zijn gemaakt. Wat vind jij van deze outfit? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. 


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke outfit! Geel met dat zwart staat echt heel mooi. Likeee! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele leuke outfit! I love it <3

    BeantwoordenVerwijderen