Pagina's

ZONNEBRIL SACHA | JAS ZWIJNENBURGMODE | JURK ROMWE | LAARZEN MODEMUSTHAVES

Jullie zien het niet vaak, maar dit keer heb ik toch echt een jurk aan in een outfitpost. Ik weet niet waarom, maar ik draag echt niet vaak jurken. Terwijl ik wel vaak rokken draag. Maar goed, hier draag ik er dus wel een.  Het is een beige jurk van Romwe  met lange mouwen en turtleneck. Hij komt ongeveer tot de knie. Wanneer je een jurk als deze draagt laat je niet veel huid zien, maar hij is wel sexy omdat hij vrij strak om het lichaam zit. Ik draag
hierbij een jas van Zwijnenburgmode. Ik vind deze jas zo leuk omdat hij heel licht en zwierig is. Daarnaast vind ik dat hij een leuke lengte heeft. Hij komt nog net niet tot de grond. Ik draag over de knie laarzen van Modemusthaves. Hierbij draag ik een zonnebril van Sacha. Ik vind deze bril heel cool, door het rose gouden montuur en de spiegelende glazen. Wat vind jij van deze look? Laat het mij weten door een reactie achter te laten!4 opmerkingen:

  1. You look lovely! <3

    http://www.hey-blondie.com/blog/2016/5/5/all-gods-love

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke look. Is je jas nou donker blauw? Wat gaaf!

    xo

    BeantwoordenVerwijderen