Pagina's


Omdat je er zo lekker mee kunt zwieren. Omdat hij je super vrouwelijk laat voelen. Omdat er een speciale dag voor is verzonnen en daar weer een film over is uitgebracht. Omdat er waarschijnlijk geen sexier kledingstuk bestaat. Daarom: een ode aan het rokje.

En dan bedoel ik natuurlijk niet zo'n zware grijze rok die je oma vroeger elke zondag naar de kerk aan had. Nee, dan bedoel ik het vrolijke korte rokje. Zo een als de dertien hierboven. Gezellig met franjes of in een knalkleurtje. Of toch liever pastel. Een a-lijn of juist bodyhugging. Ja, die rokjes heb je in alle soorten en maten.

Zelf heb ik een heleboel rokjes. Ik vind ze het leukst wanneer ze een gezellig printje hebben en ik ze kan combineren met een effen top. Daar heb ik er namelijk een boel van. Dat maakt ook gewoon waarom rokjes leuker zijn dan jurkjes: Je kan ze combineren met tops. Hoe meer combinaties, hoe meer vreugd, zeg ik altijd maar. Ik ben daarom ook ontzettend blij dat het rokjesseizoen weer is begonnen. De blote beentjes mogen weer gezien worden en de vrolijke sandaaltjes en hakjes komen er ook weer bij kijken. Een en al gezelligheid.

Wat betreft de rokjes hierboven: Leuk he? Deze komen van OTTO. Mijn favorieten zijn die met de franjes op links, de su├Ęde rok ernaast en de gele kokerrok. Wat zijn jouw favorieten? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten.
 
1 opmerking:

  1. Liefde voor rokjes, hier zitten zulke toffe exemplaren tussen!<3

    BeantwoordenVerwijderen