Pagina'sEen van de voordelen aan het hebben van een eigen blog is dat je veel nieuwe merken leert kennen. Ook door het lezen van andere blogs leer ik vaak nieuwe merken kennen. Soms raak ik zo enthousiast over een merk (zonder verzoeken van persbureaus of sponsoring) dat ik het graag met jullie wil delen. Dit keer is dat Public Desire. Ik weet niet of het aan mij ligt en dat ik al die tijd onder een steen heb gelegen, maar tot kort geleden kende ik dit
merk nog niet. Toen ik via via terecht kwam op de webshop werd ik verliefd op een stuk of tien paar schoenen. Dat gevoel wanneer je een winkel of site tegenkomt waarop alles precies jouw stijl is, wauw! Public Desire verkoopt veel enkellaarsjes, pumps en laarzen die over de knie komen. Vooral de laarzen over de knie vind ik de laatste tijd echt te gek. Ze verkopen veel schoenen in de kleuren zwart, grijs, kaki en beige. Als jullie mijn stijl een beetje kennen ondertussen dan weten jullie dat ik deze kleuren erg vaak draag. Wat ik daarnaast heel gaaf vind aan de collectie van Public Desire is dat veel schoenen een speciale hak hebben. Een hak met een andere kleur dan de rest van de schoen, een metallic hak of zelfs een transparante hak. Heel erg cool! Ik ben super enthousiast over dit merk, dat hebben jullie waarschijnlijk wel door. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze schoenen vinden. Ik zou het leuk vinden als je het zou laten weten in een reactie. 

1 opmerking:

  1. Ja love it! Ik heb zelf 3 paar van de Public Desire en toevallig draag ik in mijn laatste blogpost ook schoenen hiervan! :)

    BeantwoordenVerwijderen