Pagina's


Jas H&M | Blouse H&M | Broek H&M | Schoenen Meyba
Pfoe, wat waaide het hard tijdens het maken van deze outfitfoto's. Gelukkig scheen het zonnetje wel een beetje en kon ik dit fijne lente-jasje aan. Het combineren van het camel-kleurige jasje met denim is echt een combinatie naar mijn hart. Ik vind het echt heel leuk bij elkaar passen. Ik heb de kraag van de denim blouse boven het jasje uit laten komen, net als de mouwen die er onder uit komen en de onderkant van de blouse. Het camel-kleurige
jasje past goed bij mijn nieuwe sneakers van Meyba. Ik ken dit merk nog niet zo lang, maar sinds ik deze sneakers heb ben ik verkocht. Ze lopen ontzettend lekker en passen bij veel outfits. Vooral bij dit jasje dus! Onderaan deze outfitpost heb ik nog wat campagnebeelden van de nieuwe collectie van Meyba toegevoegd, mocht je geïnteresseerd zijn in het merk! Ik zou het leuk vinden om te horen wat je van de outfit vindt. Je kunt een reactie achterlaten onder de blogpost. 
1 opmerking:

  1. Heb je deze foto's toevallig op tweede Paasdag geschoten? Toen waaide het echt énorm hard namelijk, windkracht 5-9 fijn! Erg leuke outfit, lekker casual en leuk gecombineerd. X Charissa

    BeantwoordenVerwijderen