Pagina's


 

Vandaag ga ik weer schaamteloos een artikeltje tikken over dingen die ik wil hebben. Materialisme is geen goede eigenschap, maar kom op, soms wil je gewoon dingen hebben. Wanneer ik op modeblogs kijk, in tijdschriften lees, stijlvolle celebrities op de televisie zie of natuurlijk gewoon wanneer ik lekker aan het online shoppen ben: Ik kom zoveel dingen tegen die ik wil hebben. Ik vond het tijd om dit weer eens met jullie te delen. Deze wishlist
staat in het teken van 'de nude look'. Omdat het officieel lente is geworden probeer ik zelf weer over te stappen op wat lichtere kleuren. Lichtroze, beige en camel zijn hierbij mijn favoriete tinten. De outfit bestaat uit een lange jas, die natuurlijk lekker dun is en hiermee lente-proof, een witte strapless top en roze rok. De kniehoge laarzen zorgen ervoor dat je een korte rok kunt dragen zonder dat je blote benen hebt. Erg geschikt voor de wat koudere lentedagen dus. Om de look af te maken heb ik deze mooie beige schouder tas en zonnebril met gouden frame uitgezocht. Als jullie hier niet hebberig van worden dan weet ik het ook niet meer. Wil je weten waar de items vandaan komen? Klik dan even op de linkjes hierboven. Wat vinden jullie van deze look? Laat het mij weten door hier beneden een reactie achter te laten. 

1 opmerking:

  1. Vind de nude look een heel geslaagde look! Erg mooie items :D

    BeantwoordenVerwijderen