Pagina's


Ik heb een leuke winactie voor jullie! Er valt iets te winnen wat heel goed past bij het koude weer van deze tijd, namelijk een beanie. Het is de toffe beanie met 'VOGUE' erop die ik op deze foto's ook draag. Het enige wat je hoeft te doen om deze beanie te winnen is een reactie achterlaten onder dit bericht. Aan het einde van deze maand maak ik de winnaar bekend. Veel succes allemaal!

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Winterjassen.com.

6 opmerkingen:

 1. Wat heb je toch een toffe stijl!
  Super leuke outfit weer en natuurlijk ga ik een poging wagen om deze VOGUE beanie te winnen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne muts! Staat jou erg goed, je lijkt wel een jonge Christina Aguilera! Ik doe graag mee hoor ;) janabeeckman2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk deze winactie! Ik vind deze outfit echt leuk trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit en beanie! Ik heb er zelf één in het zwart :)
  xx - Laurence
  www.laurencemagaly.com

  BeantwoordenVerwijderen