Pagina's


Gisteravond werd de nieuwe H&M in de Bonneterie in Den Haag geopend voor zowel BN'ers als voor de pers. Dolgelukkig was ik toen ik een uitnodiging ontving voor deze feestelijke opening. Niet alleen mochten wij het nieuwe pand, wat overigens prachtig is, bekijken, we mochten ook de HMxBALMAIN collectie pre-shoppen. Hoewel de winkel morgen, 5 november, pas voor publiek open gaat en ondanks dat deze collectie dan pas voor het publiek verkrijgbaar is mochten wij al kijken, voelen en natuurlijk kopen. Er werd gerend, gegraaid en
stiekem ook een beetje geduwd. Het was werkelijk hysterisch, maar toch heb ik een hele leuke aankoop kunnen doen. Ik heb het witte shirtje met 'BALMAIN' erop bemachtigd. Mijn avond was hiermee geslaagd en de winkel vind ik een aanwinst voor Den Haag. Scroll snel even naar beneden voor een paar mooie foto's van de winkel en een aantal items uit de HMxBALMAIN collectie. Wil je de winkel zelf bezoeken? Morgen om 09:00 wordt de winkel feestelijk geopend. Wees op tijd want de eerste honderd bezoekers ontvangen een goodiebag. 
7 opmerkingen:

 1. Leuke foto's heb je gemaakt! Ik was er helaas niet bij, maar had niet verwacht dat het op de pre-opening ook een chaos zou zijn haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk event. Leuk dat je erbij kon zijn ook. Ben benieuwd naar de jurk. Ik volg je nu ook op bloglovin. Ik zou het super leuk vinden als je mij terug volgt. Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat gaaf dat jer ervoor uitgenodigd was! leuk event lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave foto's! Ik ben jaloers op je;) ben benieuwd naar je gekochte shirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige winkel! Tof dat jij als mocht shoppen en een kijkje mocht nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great post :)So beautiful pics!
  http://www.ebayoutletonline.com

  BeantwoordenVerwijderen