Pagina's


ZONNEBRIL COMEGETFASHION | JAS NEW LOOK | TRUI SHEINSIDE | 
BROEK ZARA | SCHOENEN NELSON

Stiekem vind ik het niet erg dat het weer een beetje kouder wordt buiten. Tenminste, qua mode! Ik vind het heerlijk om in de zomer alleen een topje en een shortje te hoeven dragen, maar ik kan er nooit zo mijn eigen stijl in kwijt. In de winter, daarentegen, kan ik helemaal mijn ding doen! Ik ben gek op het creëren van outfits met veel lagen. Zo heb ik hier mijn lange jas gecombineerd met een coltrui. Ik word helemaal blij van deze verschillende lagen, kleuren en structuren. Ik vind het ook heerlijk om de nieuwe najaarscollecties in de winkels
te bekijken. Ik kan echt verliefd worden op mooie winterjassen en gebreide truien. Iets anders waar ik geen genoeg van kan krijgen zijn schoenen. Bij deze outfit draag ik zwarte hakken van Nelson. Het zijn hakken van het merk Tamaris. Ik heb deze hakken vorige week besteld en ik ben er heel blij mee. Ze lopen erg comfortabel en de puntige neus maken ze heel klassiek en tijdloos. Een mooie nieuwe aanwinst!

4 opmerkingen: