Pagina's


Jas New Look | Shirt Primark | Broek Zara | Schoenen Sacha

Het einde van de zomer is in zicht en daar baal ik van! Het enige voordeel aan dat het weer kouder wordt buiten is dat ik mijn lange jassen weer aan kan. De beige jas die je hier ziet is een van mijn favorieten. Ik ben zo gek op deze jas dat ik deze laatst ook in het zwart heb gekocht. Die zullen jullie binnenkort in een outfitpost zien. Ik combineer mijn beige jas hier met een simpel grijs t-shirt en een witte broek. Een warme outfit zonder donkere najaarskleuren. Bij deze outfit draag ik hakken van Sacha. Ik ben heel blij met deze hakken omdat ze heel lekker lopen en bij bijna elke outfit goed staan.

Foto's door Linda.
4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een super toffe look zeg! Ik vind de schoenen werkelijk prachtig!
  Fijne foto's ook! Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's en je schoenen zijn echte beauty's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauww dit is zo mooi! Echt gave foto's !

  BeantwoordenVerwijderen