Pagina's


Vorige week werd ik uitgenodigd om de najaarscollectie van Primark te komen bekijken. Nu shop ik regelmatig bij de Primark dus ik was erg benieuwd wat wij na de zomer in de winkels kunnen verwachten. Het evenement werd gehouden op een prachtige locatie in Amsterdam, waar zowel de kledingcollectie,  de accessoires, de homecollectie en de beautyproducten mooi waren uitgestald. Toen ik binnenkwam was ik gelijk positief verrast. Primark is natuurlijk een vrij goedkoop merk, maar op het eerste gezicht lijkt de collectie verre van goedkoop. Er zitten items bij die, wat mij betreft, zo in de Zara hadden kunnen hangen. Vooral van de jassen was ik onder de
indruk. De collectie bevat items uit verschillende stijlen. Ik heb veel romantische stukken gespot, met veel kant en veertjes. Maar ook veel stoerdere stukken, met tartanprints en nepleer. Alle hakkenmeisjes kunnen goed bij Primark terecht in het najaar want hakken waren er genoeg. Ook van de homecollectie ging mijn hart sneller kloppen, want die stervormige lamp, zo gaaf! Daarnaast kunnen ook de beautymeisjes goed terecht bij Primark, want er worden ook mooie beautyproducten toegevoegd aan de collectie. 
Wat is jouw eerste indruk van de najaarscollectie van Primark?


1 opmerking: