Pagina's


De laatste tijd krijg ik zowel online als offline veel vragen en opmerkingen over mijn nagels. 'Wow, wat heb je lange nagels' en 'zijn je nagels echt?', maar ook vragen over waar ik ze laat doen. Daarom vertel ik jullie in dit artikel over hoe ik mijn nagels doe.

Op de foto's hierboven zie je dat mijn nagels aardig lang zijn. Dit zijn dan ook niet mijn echte nagels, maar gelnagels. Ik laat graag gelnagels zetten om een aantal redenen. Ten eerste natuurlijk de lengte. Ik vind het mooi om lange nagels te hebben. Mijn eigen nagels breken nogal snel af, waardoor ik met een paar lange nagels en een paar kortere nagels loop. Niet zo mooi. Wanneer je gelnagels laat zetten hebben al je nagels dezelfde vorm en lengte. Een ander voordeel is dat nagellak heel snel droogt en goed blijft zitten op gelnagels. Ik draag elke dag nagellak. Ik ben alleen ontzettend ongeduldig en ik word gek van nagellak dat na een dag al chipt. Wanneer ik mijn gelnagels lak blijft nagellak echt zoveel langer zitten dan op mijn eigen nagels. Dit scheelt heel veel tijd en nagellak.

Ik heb niet echt een favoriete nagelsalon waar ik mijn gelnagels laat zetten. Ik ken er een paar in verschillende steden en laat ze meestal zetten bij de salon waar ik dan in de buurt ben. Bij deze salons heb ik niet veel verschil gemerkt in hoe ze gezet worden, vandaar dat ik geen voorkeur heb. Voor het laten zetten van gelnagels betaal ik meestal rond de dertig euro. Je kunt kiezen in welke vorm je de nagels laat vijlen. Ik kies altijd voor ronde nagels. Daarnaast kun je kiezen of je de nagels naturel wil hebben of dat je ze met een wit randje wil. Ik kies altijd voor naturel, omdat ik er altijd lak overheen doe.


Hoelang de gelnagels blijven zitten ligt aan hoe snel je nagels groeien. Na een tijdje zijn je nagels zo gegroeid dat je duidelijk kunt zien waar de gelnagels beginnen. Het kan zijn dat ze dan vanzelf een voor een er af vallen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze er dan zelf af te halen. Dit doe je door ze te laten weken in nagellak remover met aceton. Door de aceton gaan ze er af. Daarom moet je wanneer je alleen de nagellak van je gelnagels wil verwijderen ook nagellak remover zonder aceton gebruiken. Je kunt de gelnagels ook laten verwijderen bij de nagelsalon of je kunt ze laten opvullen.

Zoals je hierboven ziet zijn zwart, lichtroze en taupe mijn favoriete nagellak kleuren. Daarnaast draag ik ook graag bordeaux rood, lila en wit op mijn nagels.Wat draag jij het liefst op je nagels en laat jij wel eens gelnagels zetten? Of heb je nog andere vragen over mijn nagels? Laat het weten bij de comments. 5 opmerkingen:

  1. Ik heb kunstnagels en vaak denken mensen ook dat het mijn nagels zijn! grappig vind ik dat altijd maar is goed dat het er zo echt uitziet toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie nagels! Ik heb zelf ook altijd gelnagels, omdat ik er anders op bijt en dat is natuurlijk echt niet mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt inderdaad prachtige nagels. Ik bijt helaas nagels :(

    BeantwoordenVerwijderen