Pagina's


Ik vind het ontzettend leuk om festivals te bezoeken. Wat ik ook ontzettend leuk vind is iets wat je op festivals heel vaak ziet de laatste tijd: fake tattoos. Dit zijn stickers die je op je lichaam kunt plakken. Vaak zijn deze goud of zilver van kleur. De webshop Zomerinkt.be vroeg mij of ik mijn mening wilde geven over de plakplaatjes die zij verkopen. Natuurlijk wil ik dat! Scroll naar beneden voor mijn review. 

Ik ontving een set met vier vellen. De set is op de site terug te vinden onder de naam Ella. Wat mij gelijk opviel is dat er naast goud- en zilverkleurige tattoos ook blauwkeurige tattoos bij zitten. Leuk! De set bestaat uit verschillende tattoos van armbanden, kettingen, dromenvangers en andere figuren. 

Het opplakken ging heel makkelijk. Je knipt de tattoo uit, haalt het plastic eraf, drukt de tattoo op de huid en hier ga je overheen met een natte spons of doek. Dit druk je dertig seconde aan en daarna zit de tattoo er op. Bij andere merken heb ik meegemaakt dat de tattoo alsnog los gaat of kreukt, maar bij deze viel het mij op dat ze gelijk erg goed op de huid geplakt zaten.

In de loop van de dag merkte ik dat de tattoos toch kwetsbaar zijn. Toen ik met mijn arm langs de rits van mijn leren jasje kwam beschadigde twee van de armbandtattoos. Zonde!

Opmerkelijk vond ik dat de tattoos die het de hele dag hadden gered ontzettend moeilijk waren om er weer af te krijgen. Onder de douche heb ik flink moeten schrobben. Het beste is om hierbij make-up remover te gebruiken.

Over het algemeen ben ik heel tevreden over de fake tattoos van Zomerinkt. Vooral de designs vind ik leuk. De blauwe kleur vind ik mooi en de dromenvanger is echt een pronkstuk. De tattoos blijven de hele dag goed zitten. Pas wel op met dingen als ritsen. Het verwijderen is lastig, maar dit zegt bovenal iets over hoelang ze wel niet mee kunnen gaan!

Wat vind jij van fake tattoos voor op festivals?

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt leuk die fake tattoos! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Alleen vind ik het zelf niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's zeg! Ik vind fake tattoos echt een gave trend! Ik ga ze zeker ook dragen op de festivals waar ik heen ga!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's! Passen echt goed bij het sfeertje van de tattoos en festivals. Zelf heb ik van dit soort tattoos gehad van Think Imaginary en stiekem vind ik die toch mooier. Wel vind ik de blauwe kleur van deze erg gaaf. Kleurt goed bij het goud. Ik draag ze trouwens niet alleen tijdens festivals, maar met mooi weer wanneer ik er zin in heb;-)
  Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een mooie foto's! Ze zien er ook echt mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, deze foto's zijn echt prachtig! Ik vind het een hele toffe trend.

  BeantwoordenVerwijderen